Сільськогосподарська техніка з європейської складанням в Україні: огляд фірм і машин

Найкрутіша сільгосптехніка створюється фірмами, що мають власні заводи. Сьогодні сотні брендів просто замовляють деталі або повністю машини у посередників. Вони клеять логотип, а потім продають. Такий підхід призводить до відсутності контролю якості. Тут мова піде не про них, а про фірмовий товар з Європи, який робиться марками з більш ніж 20-річним стажем.

Які західні виробники є в Україні

 

Які західні виробники є в Україні?

Ми понад 10 років закуповуємо сільгосптехніку за кордоном. Вона не є чимось особливим для країни. Подивіться на малюнок нижче — це карта поширення товарів одного з наших партнерів, компанії Metal-Fach Sp. z o.o:

Як ви думаєте, з якої причини фірма з Польщі користується попитом в Іспанії, Франції і навіть далекій Америці? Відповідь проста — вона робить найкрутішу сільгосптехніку, підтримуючи стабільну якість. Машини закуповують великі фермерські господарства і корпорації, які професійно займаються вирощуванням корисних рослин. Сьогодні вони доступні і вам. Подивіться на повний список фірм, чий товар вдасться придбати на нашому сайті:

  • Metal – Fach Sp. z o. o (Польща) — марка існує з 1989 року. Спеціалізується на випуску сінозаготівельних агрегатів;
  • Pomot (Польща) — організація створює розкидувачі добрив і машини для прибирання сміття, рідких відходів.
  • INO (Словенія) — європейський виробник сільгосптехніки, що працює з 1957 року. Робить мульчери, сівалки та інші позиції для обробки грунту;
  • SIP — марка з більш ніж 60-річною історією. Основний профіль — розробка і створення сінозбирального обладнання.

Чому саме вони? Як «Мерседес» не може дозволити продавати погані автомобілі, так і компанія «ЯР-СТЕП» поставила собі за мету надавати клієнтам тільки перевірене. Тому було прийнято рішення зосередитися на продажу товару від невеликої кількості організацій. Всі вони на ринку давно. Всі вони мають відмінну репутацію, причому заслужено.

сільгосптехніка

 

Види обладнання з Європи, доступні в Україні

В каталозі «ЯР-СТЕП» вам представлено понад 10 розділів. Подивіться, яка буває сільськогосподарська техніка:

Сінозаготівельнав першу чергу сюди відносяться роторні косарки, бічні, фронтальні і комбіновані. Також в розділі представлені причіпні моделі. Ширина позицій доходить до 15 метрів. Погляньте на інший вміст категорії:

  • Валкоутворювачі — застосовуються для створення ліній з трави. Представлені види сільгосптехніки з продуктивністю до 18,5 га/год і шир. до 12,5 м;
  • Прес-підбирачі — ми торгуємо машинами для створення рулонів вагою до 600 кг. В наявності звичайні і роторні позиції;
  • Ворушителі — забезпечують автоматичне перевертання сіна на полі для його подальшої сушки. В асортименті варіанти, обробні до 16 га/год, з робочою шир. до 15 м;
  • Обмотувальник — використовуються для закутування рулонів в сітку і агроплівкою.

Грунтообробнамульчери, лісові та польові. Вони здатні заглиблюватися під грунт на відстань до 20 см, перерубуючи коріння і пні. Подивіться, яка ще техніка потрібна фермеру для підготовки землі до посадки:

Види обладнання з Європи, доступні в Україні

 

Змішуюча кормароздавальники мають бункери ємністю до 22 м³. Продукція Metal-Fach Sp. z o.o оснащується вертикальними гвинтами. Якщо ви сумніваєтеся, як вибрати сільгосптехніку, зателефонуйте. Ми допоможемо професійною консультацією;

Асенізаційнаце безпосередньо самі бочки з попередньо встановленою автоматикою, гідравлічною системою і колісної рамою.

Вантажно-розвантажувальні роботикрім фронтальних навантажувачів, ви зможете замовити навісні елементи до них. Серед останніх снігоочисні та будівельні ковші, вила, загарбники рулонів і ін. Види сільгосптехніки.

Садовав Україні ви можете замовити вібраційні розпушувачі ґрунту для зрізання кінчиків коренів. Тут розташувалися і поворотні косарки. Також ми доставляємо з Європи садові подрібнювачі.

Нещодавно компанія налагодила поставки тракторів і причепів з Європи. Якщо ви хочете дізнатися, як працює сільгосптехніка певного призначення, перейдіть в каталог. Там вдасться ознайомитися з характеристиками.

Як купити сільгосптехніку в Україні?

 

«ЯР-СТЕП» — ваш надійний партнер

Як купити сільгосптехніку в Україні? Вам необхідно просто зв’язатися з менеджером компанії. Після цього ми укладемо договір. Призначимо термін доставки обладнання. Воно прибуде в обумовлений час.

Скільки коштує привезти трактор або косарку з Європи в Україну? У нас договори з заводами. Тому зайвих націнок немає. У «ЯР-СТЕП» один з найдешевших сервісів з доставки великих агрегатів для роботи в садах і на полях. Вони не дорожче гідних аналогів з Китаю.

В які регіони можна замовити сільськогосподарську техніку? Ми доставляємо машини в будь-яку точку країни — Харківська, Одеська, Чернігівська та ін. Області. Центральний офіс фірми знаходиться у Львові.

Понад 10 років досвіду з західними виробниками і стабільність нашого сервісу — це найкращий доказ надійності. Телефонуйте, задавайте питання і розглядайте можливість придбання хорошого продукту, який буде служити без нарікань.