20-21 вересня 2023 року у Вінниці пройде одна з найбільших агропромислових подій регіону – AGRO Вінниця 2023. Цьогоріч виставка проходитиме в оновленому форматі – День поля. Гості події матимуть змогу не лише побачити найкращі зразки сільськогосподарської техніки “на вітрині”, але й в роботі у полі.

Агропромисловий комплекс був і залишається основою для забезпечення продовольчої безпеки держави та її економічного розвитку навіть, особливо, в найскладніші часи, часи війни і глобальної турбулентності. Тому роль агроподій, які дозволяють розвивати сектор, без перебільшення, є визначальною.

Компанія “Яр-Степ” щиро запрошує клієнтів, партнерів та всіх залучених в український агробізнес відвідати наш стенд під номером В27 на цій події. До вашої уваги – розкидачі добрив, борони, навантажувачі, асенізаційні бочки та інша техніка.

Виставка проходитиме за адресою: Вінниця, вул. Гонти 94.

Детальніше про День поля – AGRO Вінниця 2023 можна ознайомитися на офіційному сайті події https://agroexpo.vn.ua/ua.

Яр-Степ – це завжди найкраще співвідношення ціна-якість на ринку. Не проґавте свій шанс знайти найкращі рішення для Вашого бізнесу.

hero-banner-2023

Дорого дня, шановні колеги!

7-9 вересня стартує перша агропромислова виставка AGROVinnitsa. Це найбільш масштабна регіональна аграрна подія 2021 року, яка охоплюватиме понад 200 учасників зі всієї Українина площі понад 24 000м2. Компанія Яр-Степ також прийме участь у заході.

Заявлені заходи

  1. Спеціалізована виставка сільськогосподарської техніки, технологій, обладнання та запасних частин.
  2. Польова демонстрація найкращих зразків сільськогосподарської техніки.
  3. Тематичні форуми та конференції між учасниками агропромислового ринку.

Виставка AGROVinnitsa 2021 – це чудова можливість поспілкуватись з колегами та налагодити нові партнерські взаємини. Запрошуємо!

agrovinnica-yarstep

Доброго дня. Шановні колеги!

Стартує щорічна виставка АГРО-2020. Локація ВДНГ (м.Київ). Дати проведення 8-11червня. Запрошуємо до нашого стенду В 49.

Як і минулого року, ми максимально дотримуємось карантинних вимог –майже всі виставкові локації знаходяться на свіжому повітрі.  Це дозволить нам дотриматись всіх карантинних заходів і створити для вас цікаві та оригінальні виставкові експозиції.

Цього річних захід обіцяє бути насиченим та різноплановим. Більше 1000 заявлених учасників з 5 країн.

Заявлені тематичні експозиції:

  • екологічно чисті продукти та технології;
  • сучасна агрохімія та рослинництво;
  • конярство та кінний спорт;
  • спеціалізована виставка приватних фермерських господарств;
  • сільськогосподарська техніка;
  • транспортування та зберігання сільськогосподарської продукції;
  • виставка свійських тварин, ветеринарії та товарів для тваринництва;
  • альтернативні джерела енергії та ін.

Виставка Агро 2021 – це відмінна можливість поговорити зі справжніми метрами аграрної справи, знайти нових партнерів та потенційних клієнтів.  Приходьте, чекаємо на вас в Києві!

Схема 33 міжнародної агропромислової виставки 8-11 червня 2021

cxema-B-49

Доброго дня!

1-2 червня 2021 року в Київ Експо Плаза стартує ХІV Міжнародний молочний конгрес. Це найбільший майданчик, де збираються всі провідні фахівці ринку молока та молоко продуктів України.

Запрошуємо приєднатися всіх бажаючих.

Заявлені на конгресі теми для обговорення:

  1. Ринок землі вже з 1 липня 2021. Чи готові законодавство та учасники ринку?
  2. Аналіз світового молочного ринку та українських перспектив.
  3. Трансформація МТФ через підвищення внутрішньої ефективності: впровадження референтної моделі ферми.
  4. Безпечність виробництва сирого молока: які вимоги до ферм?
  5. Профілактика та лікування хвороб молочних залоз у тварин.
  6. Оцінка різних схем стимуляції та синхронізації статевої циклічності у тварин.

Окрім обговорень та дискусій, на вас чекають:

  • показ практичних відео-турів МТФ України;
  • спеціалізована виставка по молочному скотарству;
  • дегустація молочних продуктів провідних виробників.

Запрошуємо Вас відвідати найбільшу подію молочного скотарства. Приєднуйтесь!

Колектив ПНВП ЯР-СТЕП вітає Вас з наступаючим Новим роком, з новими починаннями й новими успіхами. Бажаємо новорічної радості і непередбачуваного дива, чарівної історії і яскравих, веселих моментів. Нехай Новий рік подарує світлу надію і великі сили, виконає всі добрі бажання і принесе щастя у Ваш дім.

1111werat

 

 

Велика кількість різної спецтехніки на ринку може призвести до плутанини. Нижче піде мова про те, що таке фронтальний навантажувач (ФП), які у нього можуть бути відмінності від іншої техніки. Також поговоримо про характеристики та особливості сільськогосподарського сегмента.

Ми торгуємо обладнанням понад 10 років. І найкращим рішенням буде зателефонувати нашим фахівцям. Вони підберуть техніку під ваші потреби.

фото Фронтальні навантажувачі

Загальний опис

Якщо ви ставите питанням, як виглядає фронтальний навантажувач, то знайте, що це трактор з передвстановленим на нього механізмом для підйому. Якщо мова йде про наш товар, призначеному для сільськогосподарських і лісозаготівельних робіт, то він продається окремо і підходить до більшості вітчизняних, зарубіжних машин. Це навісне обладнання. Воно має такі параметри:

  • Вантажопідйомність — 500-2000 кг;
  • Висота підняття робочого елемента — 2,3-4,1 м;
  • Швидкість пересування — до 15 км /ч.

Принцип дії: виповнюється продукт у вигляді рами. Вона оснащена гідравлічними і ін. Стрілами з 2 « ліктями ». Останні наводяться в рух поршневими механізмами, піднімаючись і опускаючись. Переміщатися конструкція здатна не тільки по вертикалі, але і по горизонталі, що підвищує універсальність продукту. Управління вузлами здійснюється за допомогою джойстика з кабіни.

Яке обладнання встановлюється і де використовується?

Ви можете використовувати різну техніку разом з ФП. Подивіться, для чого і де застосовується фронтальний навантажувач:

  • Прибирання скоса — для цього ставляться захоплення під рулони або вила, а також грейфери ;
  • Очищення снігу — для цих цілей у нас широкий вибір спеціальних ковшів;
  • Перевезення колод — у продажу захвати для об’єктів вагою до 1 тонни;
  • Подрібнення силосу — монтуються спеціальні Нарізувачі;
  • Вирівнювання території — також використовується ківш, яким можна притискати або прибирати верхній шар грунту;
  • Транспортування сипучих матеріалів — спереду ставиться ківш. Він набирає з купи потрібну сировину, піднімається, після чого досить поїхати в пункт призначення.

На питання, де використовуються фронтальні навантажувачі, можна умовно відповісти, що всюди. Вони є будівельної і сільськогосподарської технікою одночасно. Вони поширені в лісозаготівельної галузі і на видобувних шахтах. Також можуть служити вантажним устаткуванням, стаючи альтернативою вилковим моделям. Погляньте на каталог навісних елементів для ФП, щоб краще уявити ситуацію.

фото де використовуються фронтальні навантажувачі

Відмінності від інших машин

Чим фронтальний навантажувач відрізняється від вилочного? Останній являє собою невелику машинку з парою зубів спереду. Вони призначені для підйому палет або коробок. Обговорюваний агрегат ближче по конструкції до екскаватора, проте в той же час досить далекий від нього.

Чим фронтальний навантажувач відрізняється від телескопічного (ТП)? Це абсолютно різна техніка. ТП швидше аналог будівельного крана. На транспорт монтується висувна стріла. Вона оснащується будками для підйому людей, Крюковим підвісками та іншими елементами, використовуваними у висотному будівництві. Конструкція здатна піднімати об’єкти на вис. більше 20 метрів.

Чим відрізняється фронтальний навантажувач від екскаватора? Останній являє собою трактор з ковшем, який кріпиться на рухомий лапі. Його основне завдання копати і вигрібати грунти. Причому глибина доходить до 8 метрів. Техніка вузькоспеціалізована і має мало спільного з обговорюваної, т. К. Працює швидше в вертикальній площині, а наш агрегат в горизонтальній.

Чим фронтальний навантажувач відрізняється від екскаватора-навантажувача (ЕП)? Техніка, про яку написана дана стаття, — це трактор з ковшем для перевезення сипучих матеріалів і поверхневої підготовки ґрунту до подальших робіт. ЕП — це аналогічна техніка, однак вона має в задній частині ще й ківш для землерийних операцій. Такий собі варіант 2 в 1, який і коштує відповідно.

фото Відмінності від інших машин

Як правильно вибрати фронтальний навантажувач

Відштовхуватися необхідно в першу чергу від ваги устаткування і піднімаються предметів. Якщо ви збираєтеся використовувати ківш масою 650 кг, то ФП з вантажопідйомністю в 500 кг точно не підійде. Також до уваги треба брати матеріал, який буде поміщений в конструкцію. У підсумку слід звертати увагу на загальну вагу всіх елементів.

Треба розрахувати висоту підйому ковша. Так у моделей з серії T241 від Metal-Fach Sp. z o. o. цей параметр доходить до 3,9 м. А у варіантів з лінійки T812 тільки до 2,3 м. Довжина у них також відрізняється — 2,8 проти 1,8 м. Так для прибирання сіна корисно мати витягнуту вперед стрілу, що дозволяє складати ті ж рулони або тюки в загальну купу. Тоді як для перевезення сипучих вантажів збільшена « рука » створюватиме зайве навантаження на машину. Ви можете просто порадитися з нашими фахівцями. Вони добре розбираються в реалізованої техніці, а тому дають розгорнуті відповіді про те, як працює фронтальний навантажувач, який краще підійде для поля, лісопилки або ін. Місця.

Компанія « ЯР-СТЕП » продовжує розширювати асортимент виробів. Сьогодні вам доступні свіжі машини від фірми Metal-Fach Sp. z o. o. Ми домоглися того, щоб клієнти в Україні отримували ту ж техніку, що власники бізнесу в США, Австралії та Європі. Телефонуйте, питайте і замовляйте.

[:ua]Якщо, бачачи техніку в каталозі, ви ставите питанням, що таке культиватор і як він влаштований, то дана стаття вам стане в нагоді. Детально розберемо особливості пристрою. Поговоримо про відмінності, а також розглянемо критерії вибору.

Якщо вам не хочеться читати, але при цьому потрібно розібратися в техніці для обробки грунту, зверніться до фахівців нашої компанії. Менеджери добре розбираються в нюансах аграрного ремесла. Вони допоможуть вибрати відповідний продукт.

Що таке культиватор

Загальний опис

Сьогодні існують ручні і навісні моделі. Перші використовуються на городах. Другі кріпляться до трактора і призначені для обробки полів, садових площ. Функції у них схожі. Різна тільки продуктивність. Ми будемо говорити про причіпні і навісні моделі для сільськогосподарської техніки, так як компанія «Яр-Степ» продає саме їх.

Давайте розберемо ключові моменти:

  • Що робить культиватор? Він призначений для безвідвальної обробки ґрунту. Техніка оре землю, готуючи її для подальшої посадки рослинних культур. Він використовується для розпушування і суцільної пропашки. Сьогодні поширені універсальні моделі;
  • Як влаштовано обладнання? Існує 2 види конструкцій, з зубами і дисками. Останні кріпляться на рамі, яка приєднується до трактора з потужністю 110-340 к.с. Машина тягне за собою техніку для оранки, а земля розпушується. У рух елементи приводяться завдяки валу відбору потужності трактора. Продукт від Metal-Fach Sp. z o. o., представлений в нашому каталозі, зазвичай має обидва діючих компонента, за винятком деяких моделей.

Загальний опис культиватора

Загальні характеристики

Переймаючись питанням, який культиватор вибрати, необхідно відштовхуватися від розмірів оброблюваної території і швидкості, якої потрібно досягти. Погляньте на деякі особливості лінійки машин, виставлених у нас на продаж. Всі вони виробляються компанією Metal-Fach Sp. z o. o.:

  • Глибина проникнення — 5-18 см;
  • Ширина обробки — робоча зона становить 3-6 метрів;
  • Діаметр диска — 46-62 см; < /li>
  • Число дисків — 24-48 шт.;
  • Швидкість — 5-15 км/г.

В результаті продуктивність машин досягає 3-8 га/год. І це ключовий фактор, від якого слід відштовхуватися, задаючись питанням, який краще культиватор купити. Зателефонуйте нам. Фахівці проконсультують вас.

Корисно знати: всі моделі, представлені на сайті, допустимо використовувати разом з рядовими сівалками. В якості додаткової опції є можливість монтажу гідравліки.

фото Загальні характеристики

Загальні питання

Чим відрізняється культиватор від плуга? Останній призначений для відвальної обробки грунту, коли шматки землі перевертаються. Процес призводить до знищення насіння бур’янів і яєць шкідників. Разом з цим з’являється ризик вітрової ерозії грунту, яка особливо поширена на рівнинах на кшталт площ Казахстану.

Обробка культиватором має на увазі, що земля ореться за допомогою дисків, розрізаючись і злегка перемішуючись. Перевертання не відбувається. Це позбавляє грунт від зайвої сухості, однак вимагає більш складного підходу до дотримання термінів і інших деталей аграрного ремесла.

Чим відрізняється культиватор від борони? Він більш універсальний, так як здатний виконувати різні функції. Борона ж в класичному розумінні — це або штирі, що розбивають шматки після обробки плугом, або все ті ж диски з зубами. Metal-Fach Sp. z o. o. випускає в тому числі універсальні машини, які мають обидві деталі.

Чим відрізняється культиватор від мотоблока? Це питання задають покупці ручних агрегатів. У цьому сегменті мотоблоки є більшими приладами на своїй колісній базі. У рух вони приводяться двигуном.

фото Якої марки вибрати культиватор

Якої марки вибрати культиватор

Ми неспроста працюємо з малим числом виробників. Представлений товар в каталозі компанії «ЯР-СТЕП» надходить від одного виробника. Це Metal-Fach Sp. z o. o. Дана фірма працює з 1989 року. Вона добре відома в США, Аргентині та інших розвинених країнах. Коли ви купуєте її техніку, ви впевнені в наступному:

  • У ній не будуть розхитувати болти через місяць;
  • У ній є всі необхідні вузли, так як компанія добре розбирається в своєму ремеслі.

Надійність — основна причина брати саме продукт від Metal-Fach Sp. z o. o. — точно не прогадаєте. «ЯР-СТЕП» ж забезпечить вас доставкою товару зі складу виробника.

Про ціну

Ми не вказуємо ціни, так як вони змінюються в залежності від курсу валют і партії обладнання. Причина і в ввитратах на матеріали для виготовлення, що постійно корегуюються. Щоб дізнатися, скільки коштує культиватор на трактор з доставкою в Україну, просто зателефонуйте.

Baner

Міжнародна агропромислова виставка Агроекспо-2019 – це наймасштабніша в Україні АПК виставка, що проходить в Кропивницькому (Кіровограді).

Агропромислова виставка AgroExpo-2019 – аграрна виставка та виставка техніки та обладнання для АПК одночасно. На агропромисловій виставці AgroExpo-2019 проходить польова демонстрація техніки та технологій.

Шановні партнери ! 

Компанія ПНВП «ЯР-СТЕП»,  запрошуєм Відвідати  Міжнародну агропромислову виставку «АГРОЕКСПО-2019»  , яка відбудеться з 25-29 ВЕРЕСНЯ 2019, яка по праву заслуговує всесвітнього визнання вже багато років.

«АГРОЕКСПО» – найбільша агропромислова виставка СНГ і Східної Європи, найважливіший загальнодержавний захід в АПК України.

Дата проведения: 25- 29 ВЕРЕСНЯ 2019
Место проведения: КРОПИВНИЦЬКИЙ

На нашому стенді ви зможете ознайомитись з таким видом техніки:

  • Техніка від компанії METAL-FACH

Тракторні причепи

Розкидачі органічних добрив

Фронтальні погрузчики

Прес-підбирачі

Обмотчики рулонів

Міксери-кормороздавачі

Дискові борони

  • Сінозаготівельна(SIP Словенія)
  • Асенізаторні бочки(POMOT Польща)
  • Розкидачі добрив(POMOT,INO,Metal-Fach)
  • Мульчувачі(INO Словенія)
  • Трактори (Farmtrac Польща)

Програма агропромислової виставки Агроекспо-2019 передбачає:

  • експозиції іноземних і вітчизняних виробників техніки та обладнання для АПК на експоплощі більше 125 000 м2;
    демонстраційні покази сільськогосподарської техніки і технологій на полігонах виставкового комплексу Агроекспо;
    виставка тваринництва та птахівництва;
    знижки від 5% на техніку відомих іноземних та вітчизняних виробників техніки для АПК;
    виставка автомобілів AutoLand (Автоленд)
    міжнародні змагання зі стронгмену під керівництвом вололдаря титулу “Найсильніша людина світу 2004” Василь Вірастюк;
    спеціальні заходи і бізнес-форуми;
    конференції, консультації фахівців;
    розважальні заходи в рамках «Покровського ярмарку».

Не так складно знайти місця, де купити трактор в Україні. Куди складніше зробити правильний вибір і підібрати техніку, що відповідає вимогам щодо виконання роботи. На даний момент на ринку представлено кілька десятків виробників: від світових лідерів до місцевих. Моделі розрізняються розміром, типом, функціональністю, ціною. При покупці важливо орієнтуватися на власні потреби, щоб інвестиції виявилися вдалими.

Якого виробника вибрати

Купівля техніки ґрунтується на цілях її подальшого використання. Від цього залежить вибір конкретної марки, тип транспортного засобу, набір функціональних характеристик. Більшість спирається на цінове питання, починаючи пошуки з місць, де купити трактор дешевше.

Вартість багато в чому визначається маркою, яка випускає техніку. Всіх виробників, представлених на ринку України, можна розділити на чотири групи:

  • світові;
  • з країн ближнього зарубіжжя;
  • місцеві;
  • китайські.

Провідні світові виробники відрізняються охопленням продажів своєї техніки, а також характером розміщення виробничих потужностей. Це транснаціональні компанії: їх заводи і фабрики розкидані по різних континентах, а обслуговування часто здійснюється через дилерську мережу.

Дилери можуть працювати з одним або декількома виробниками. Дилерський центр – те місце, де можна купити трактор від провідних світових компаній:

  • John Deere;
  • Case New Holland;
  • CLAAS;
  • Fendt;
  • Deutz-Fahr.

Це невеликий список тих, хто виробляє сільськогосподарську тягову техніку. У їх модельному ряду: трактори, комбайни, обприскувачі, ґрунтообробні машини, преси для круглих тюків, самохідні польові подрібнювачі. Вони відрізняються високою якістю продукції та сервісного обслуговування, а техніка випускається під виконання конкретних завдань.

В найближчих країнах розташовані заводи великих тракторних виробників, які користуються попитом в Україні:

  • МТЗ (Білорусія);
  • Farmtrac (Польща).

Якщо світові компанії виробляють високоякісну продукцію за високими цінами, то сусіди пропонують функціональні моделі з помірним цінником. Їх перевага полягає в близькості виробничих майданчиків, а значить – простоті замовлення запчастин. МТЗ до того ж має розгалужену дилерську мережу: 3 філії в Києві, 3 – в інших містах України.

фото Якого виробника вибрати

З українських виробників виділяється ХТЗ (« Харківський тракторний завод »), де в 2016 році відбувся перезапуск виробництва. Поки що кількість випущених тракторів не вийшла на колишній рівень, але тенденція у заводу висхідна. Центри продажу розташовані на території більшості областей України.

В пошуках, де купити дешевий трактор, покупці знаходять азіатських (перш за все – китайських) виробників. До них необхідно ставитися вкрай насторожено, бо продукція може відрізнятися низькоякісним оснащенням, незважаючи на привабливий зовнішній вигляд. Китайська промисловість стрімко завойовує багато ринків збуту, але трактори – не ведуть серед них.

фото Вибір типу тракторної техніки

Вибір типу тракторної техніки

Функціональні характеристики і внутрішнє оснащення – вирішальні чинники, які повинні враховуватися при виборі трактора. Саме від них залежить ефективність виконання поставлених завдань. Основний елемент, що впливає на всю роботу, – двигун. Їм забезпечується тягове зусилля, за рахунок якого відбувається робота техніки.

Також важливу роль відіграє ряд інших агрегатів:

  • коробка передач;
  • механізм управління;
  • ходова частина.

На зорі виникнення тракторна техніка мала мінімум зручностей для водія: вона випускалася без кабіни. Згодом рівень комфорту досяг того ж рівня, що і у легкових автомобілів. Всередині герметичній кабіни підтримуються задані кліматичні умови, управління здійснюється легко, а водій розміщується в комфортному сидінні.

Класи тракторів по виду рушіїв:

  • колісні (повнорозмірні, міні);
  • гусеничні.

Другі поступово йдуть з ринку і працюють, як правило, в вузькоспеціалізованих напрямках. Вони менш універсальні, а також не можуть самостійно пересуватися по асфальту. Їх основна відмінність – велика потужність, а також знижений тиск на грунт.

Колісні більш універсальні і можуть використовуватися для вирішення різних завдань, не обмежуючись польовими роботами. Щоб вибрати, який трактор купити для бізнесу або для особистого господарства, необхідно визначити тип, а також обсяг виконуваних завдань.

фото Який трактор купити для особистого господарства

Який трактор купити для особистого господарства або бізнесу

Для бізнесу зазвичай підходить вузьконаправлена техніка, націлена на виконання певної функції. Більш дрібні господарства воліють використовувати універсальні моделі, до яких кріпиться додаткове обладнання: навісне спереду, причіпний – ззаду. Трактори зазвичай мають істотний розмір і низьку маневреність, що не дозволяє їх використовувати на особистих невеликих ділянках.

В останні десятиліття на ринку з’явилися численні моделі міні тракторів. Вони відрізняються меншими розмірами і потужністю, але виконують ті ж функції, що повнорозмірні машини. Вони підходять для використання на прибудинковій території, тому на них варто звернути увагу, коли буде вибирати, який трактор краще купити для будинку.

Великий вибір представлений на вторинному ринку, але варто враховувати, що економія в короткостроковій перспективі може привести до подальших збитків. Тому при виборі місць, де купити трактор в Україні, краще звертатися в офіційні дилерські центри та магазини, що пропонують нову техніку. Широкий вибір серед виробників тракторної техніки дозволить знайти модель, яка підходить для виконання необхідних завдань в необхідному масштабі.

[:ua]Українські фермери зацікавлені в використанні легкої сільгосптехніки, що знижує частку ручних операцій, прискорює основні агротехнічні операції. Але, формуючи парк навісних пристосувань до міні-трактора або мотоблока, жителі села часто не знають, що таке роторна косарка, чим вона відрізняється від недорогої сегментної конструкції. Ліквідувати прогалини в знаннях вам допоможе додаткова інформація про корисні агротехнічні пристосування.

Конструктивні особливості, види роторних косарок

Досвідчені фермери і агротехніки не задаються питанням, яка косарка краще – роторна або сегментна. Ці навісні пристосування призначені для різних видів робіт. Сегментні механізми зрізають трави при зіткненні горизонтального ножа з заточеними пластинами.

фото Сегментная косилка

Сегментні косарки частіше використовуються для робіт в ландшафтному дизайні, комунальному озелененні парків і міських скверів.

Роторні косарки використовують для посіння лугових трав, грубого різнотрав’я, сіяних культур (конюшини, бобових). Основні частини роторного механізму — рамна конструкція, на якій змонтовані ротори з обертовими ножами, рухливими шарнірами, кожухом. Важливою деталлю косарки виступає редуктор, що підвищує кількість обертів вала відбору потужності (трактора або мотоблока).

Зрозуміти, як працює роторна косарка, допоможе нескладна схема пристрою.

фото Схема работы ротора

Конструктивно всі роторні косарки поділяються на барабанні (з верхнім розташуванням приводу від ВВП) і дискові (з нижнім приводом роторів). За способом навішування виділяють косарки:

  1. Фронтальні. Кріпляться перед трактором. Дозволяють трактористу правильно маневрувати, не залишати нескошених смуг.
  2. Бічні. Монтуються позаду трактора праворуч або ліворуч. Бічне розташування роторів зручно в горбистій місцевості, при обробці дорожніх узбіч, прибережних лугів, міжрядь виноградників. У модельних рядах європейських виробників застосовується автоматичний підйом роторів перед перешкодами.
  3. Комбіновані. Використовують дві бічних косарки, встановлені по сторонам трактора. Збільшують продуктивність сінокосу.
  4. Причепні. Застосовуються для обробки нерівних лугових рельєфів.

При великих обсягах роботи використовують косарки з 6, 8 дисками. Ширина захоплення покоси таких навісних пристроїв варіюється від двох до чотирнадцяти метрів. Продуктивність широкої роторної косарки дозволяє за годину скошувати траву на площі до трьох з половиною гектарів.

фото Роторная косилка для трактора

Показник, які оберти у роторної косарки не приведуть до падіння продуктивності, важливий тільки при комплектації навісним обладнанням мотоблоків. Дискові ножі найкраще ріжуть траву на швидкості 2850 обертів на хвилину. Тому в конструкції роторних косарок закладена номінальна швидкість в 3000 об/хв. Підсилюючий редуктор досягає такої швидкості при частоті обертання тракторного вала відбору потужності (ВВП) в 1000 обертів.

Малопотужний електричний мотоблок не може забезпечити потрібної швидкості обертання ножів при косінні грубого різнотрав’я. Бензинові мотоблоки для невеликих фермерських господарств комплектуються косарками з двома роторами.

фото Роторная косилка для мотоблока

Косарки з двома, трьома роторами (метрової шириною захвату) придатні для навішування на середні і важкі мотоблоки потужністю від 12 до 24 кінських сил. Широкі роторні косарки вимагають застосування тракторів потужністю 60 – 120 к.с.

Критерії вибору навісного обладнання

Питання, скільки коштує роторна косарка, важливий для більшості українських фермерів, агрофірм, сільськогосподарських кооперативів. З інших важливих критеріїв вибору потрібно виділити:

  • якість ножів (краща загартована конструкційна сталь);
  • регулювання висоти зрізу;
  • комплектацію приводу фрикційною муфтою ( полегшує навантаження на карданний вал трактора);
  • міцний кожух ротора;
  • комплектацію запобіжниками (на шарнірах відхиляють ножі від нерівностей грунту);
  • зрізані шпонки роторів (оберігають ножі від деформації);
  • гідравлічний підйом рами для транспортування;
  • доступність запасних частин для ремонту.

Згівдно цих критеріїв, для покупки роторної косарки вигідна співпраця з офіційним дилером європейського виробника.

Додаткові пристосування до роторних косарок

Для раціональної організації сінокосу або збирання посівних культур недостатньо купити роторну косарку. Скошені трави потрібно ще правильно висушити, зібрати в валки, стоги або спресувати. Для цього застосовуються такі навісні пристосування до тракторів і мотоблоків, як валкоутворювач, механічні граблі, сінозворушувачі, прес-підбирачі. Особливо зручний прес-підбирач, що згортає висушене сіно в тюки циліндричної форми, а зручні для транспортування і зберігання.

фото Пресс-подборщик для мотоблока

В асортименті великих інтернет-магазинів фермери і агротехніки сільськогосподарських підприємств можуть знайти весь асортимент навісного обладнання для механізації покосу.

Кращі виробники роторних косарок

Вирішуючи, яка роторна косарка краще і довговічніше при великих обсягах роботи, зверніть увагу на репутацію виробників, прочитайте відгуки користувачів. Серед кращих європейських виробників експерти і фермери високо оцінюють продукцію брендів Krone, CLAAS (Німеччина), SaMAAZ (Польща), SIP (Словенія).

Від країни виробництва навісного пристосування залежить, скільки коштує роторна косарка на мінітрактор або важкий мотоблок. Косарки європейського виробництва для міні-тракторів коштують дорожче на 3000 – 4000 гривень, але по довговічності перевершують китайські, азіатські механізми.

Знаючи, що таке роторна косарка, познайомившись з особливостями обладнання, ви зможете правильно вибрати потрібну модель для комплектації свого парку навісного обладнання.

Сьогодні мова піде про те, як вибрати розкидач добрив, на які характеристики треба дивитися, в чому відмінності агрегатів і т.д.

Якщо ви не любите читати, то можете просто зателефонувати менеджеру компанії «ЯР-СТЕП» — ми торгуємо усіма типами машин для збагачення грунту, нам немає сенсу намагатися продати вам залежаний товар, так як у нас його немає (поставки ведуться з заводу). А ще ми на ринку 10 років — консультанти у фірми добре розбираються в питанні, тому дають корисні поради.

фото Як вибрати розкидач добрив

Мінеральний або органічний розкидач

Спершу давайте розберемо, як працює розкидач добрив, глянувши на 2 види:

  • Органічний він розкидає по полю гній і інші натуральні відходи. Конструкція завжди причіпна. Виповнюється в вигляді окремого кузова з роторами в задній частині. Плюс їх у тому, що склад речовин збалансований в силу природності походження. До того ж вони доступні на ринку. Уявіть, що у вас поле в 10 га. Потрібно швидко обробити його і приступати до посадки. І тут органіка стає універсальним рішенням. Мінус же таких машин полягає в великих розмірах, а значить і більш високу вартість;
  • Мінеральніий в цьому сегменті багато компактних навісних варіантів місткістю до 1 тонни. Кріпляться до тракторів і навіть мотоблоків потужністю від 10 к.с. Вони використовуються для збагачення землі азотом та іншими речовинами. Принцип роботи простий — дрібні гранули потрапляють на обертові диски, вилітаючи з них за допомогою відцентрової сили. Розкид ведеться в радіусі 36 метрів, завдяки чому ви можете обробити 2-7 га/год.

Так який розкидач добрив вибрати? Великі господарства використовують обидва варіанти, так як крім різного перегною, грунту потрібен азот, фосфор і т.д. До того ж сьогодні є універсальні моделі. Найчастіше при наявності грошей і техніки беруть саме їх, адже навіщо витрачатися на 2 машини? Тут слід розібрати все по пунктах.

Корисно знати: для домашніх городів створюються ручні моделі. Ви штовхаєте їх, немов дитячу коляску, диски приєднані до коліс, обертання яких призводить до викиду вмісту. Відмінний варіант і для газону.

За якими параметрами вибирати розкидач добрив

Якого розміру ємність повинна бути: вона розраховується в залежності від площі і культури. У мінеральних РД місткість варіюється від 200 до 2000 кг, у органічних показник доходить до 20 тонн.

Вирішуючи, який розкидач добрив краще купити, фермери беруть до уваги швидкість завантаження машини, відстань від сховища до поля. Так кузова на 10 тис. літрів цілком може вистачити і на 50 га.

фото параметри вибору розкидача добрив

Яка повинна бути потужність трактора: це головний фактор. Органічні варіанти вимагають мінімум 80 к.с. (Це агрегат на 6 тонн), тоді як мінеральні працюватимуть і при 10 к.с. Давайте поглянемо правді в очі. Сьогодні у більшості господарств немає грошей на дороге обладнання. І ця головна причина застосування мінеральних речовин і ін. гранульованих аналогів. Якщо стоїть питання, який розкидач добрив до 200кг вибрати, то розглядаються тільки мінеральні. Загляньте в цей розділ: ПОСИЛАННЯ .

Про виробників

Враховуйте доступність запчастин: незважаючи на схожість агрегатів, деталі в них різні. Вони рідко бувають взаємозамінними, якщо мова йде про органічні РД. Тому актуально брати лише товари великих брендів. З продукцією, яка «стріляє» гранулами, подібне брати на замітку потрібно рідше, так як в них робочі елементи більш прості.

Враховуйте наявність виробничих потужностей: на сільськогосподарських форумах часто задають питання, який розкидач добрив краще для розкидання гранул, органіки? Він злегка недоречний. Головними причинами невисокої якості машин залишаються 2 деталі:

  • Верстати низькою точності — сьогодні багато молодих фірм з Китаю та СНД змушені купувати прилади від невеликих фабрик в силу мізерного бюджету. Такі машини промахуються на 0,5-0,7 мм при тому ж свердлінні. Результат — відхилення в розмірах деталей і кріплень, разом з якими з’являються вібрації і швидкий знос. Лише 10-15% заводів в Піднебесній досягли відмінних результатів;
  • Погана якість матеріалів — переробка металу одна з ключових галузей. Вторинний продукт дешевший, та й на ринку безліч первинних сплавів з великою кількістю добавок. Вони коштують менше, але і міцність у них менше. Порівняйте ніж за 30 грн. і мисливський кинджал за 2 тис. грн. Різниця колосальна. Перший тупится за 1 тиждень, так як в ньому стирається сталь, другий заточується раз в півроку при постійному застосуванні. А тепер уявіть, що всі отвори під болти в РД розширяться через рік.

фото виробники розкидачів добрив

Багато в чому компанія «ЯР-СТЕП» вважає за краще не плутати своїх клієнтів. Ми надаємо дуже вузький вибір. Це стосується будь-якої техніки на наших сторінках. Ми просто знаємо, що обрані фабрики точно не підведуть, так як вони працюють давно. Та й не потрібен нашим замовникам горезвісний широкий асортимент. Адже вони не в магазині одягу. Сільськогосподарська техніка повинна просто працювати, не викликаючи нарікань, — наш основний товар. На цьому і закінчимо. Техніка не надто складна по влаштуванню. Досягнення якості впирається в бюджет і обладнання, яке може дозволити собі та чи інша компанія. Ніяких ін. Секретів тут немає.

Зателефонуйте нам, дізнайтеся, скільки коштує розкидач добрив з Європи в даний момент, або задайте інше питання.

[:ua]У віртуальному каталозі компанії «ЯР-СТЕП» одне з гідних місць займають мульчери. Сьогодні вони використовуються будівельниками, садівниками і десятками інших людей. У статті поговоримо про те, що таке мульчер, в чому його відмінності від схожого обладнання, які види техніки бувають, а також інші тонкощі, корисні для заробітку грошей на очищення землі.

что такое мульчер

Для чого використовується

Видалення з грунту чагарників і невеликих дерев — це головне завдання представленого обладнання. Сюди ж слід віднести високу траву, пеньки і так далі. Відбувається це шляхом ділення і перетворення матеріалу в подрібнену масу (фракція 1-5 см). Подивіться докладніше на спектр вирішуваних завдань:

  • Звалювання дерев в залежності від типу (які види мульчерів бувають ми розповімо в наст. абзаці ), конструкція легко здатна видаляти стовбури діаметром до 20 см);
  • Подрібнення деревини і т.п. те ж саме дерево, що вже впало на землю, можна переробити на місці. З власного досвіду скажу, що часу це займає приблизно стільки ж, скільки спил і подальше розділення на частини. До того ж після подріблення корисні матеріали повертаються в землю, якщо їх не прибирати. Зберігається екологія.

Не знаєте, де купити мульчер в Україні з гарантією, зверніться в компанію «ЯР-СТЕП». Ми на ринку грунтообробного обладнання з 2001 року.

фото для чого використовується мульчер

У яких сферах застосовується

  • Підготовка смуг під будівництво ЛЕП і прокладку трубопроводів;
  • Поділ ділянок лісу для захисту від поширення вогню;
  • Видалення пеньків і старих рослин для посадки культур;
  • Очищення території під будівництво.

Як можна здогадатися, обладнання цілком універсальне. Воно робить одне — перетворює зарослу ділянку в рівну і придатну для будівництва або посадки врожаю.

Корисно знати: мульча є товаром. Вартість 1 кг варіюється в діапазоні від 50 до 250 грн. Вона застосовується з метою захисту землі від проростання бур’янів, прикраси ландшафту, поліпшення властивостей ґрунту. Ви можете продавати відходи через інтернет.

Принцип дії і пристрій

Давайте розберемо, як працює мульчер. Конструкція виповнюється в причіпному і підвісному форматі. Складається вона з ротора з різцями і молотками, обертання якого і дозволяє перемелювати дерева, пеньки і т.п. Під час роботи оператор пересувається на тракторі зі швидкістю в 1-2 км /год. Спершу відбувається відкриття заслонки агрегату, потім механізм врізається в дерево і перемелює його. При потребі пристроєм оснащується і навантажувач, що дозволяє піднімати мульчери над землею. Це відкриває широкі можливості по усуненню перешкод.

фото устройство мульчера

Відмінності мульчера від лісової фрези

Ротоватор або грунтова фреза служить аналогічним цілям — це дроблення пнів, чагарників і навіть каміння. Але тільки під землею. Робочий елемент занурюється на глибину до 70 см, тоді наш агрегат працює на поверхні (максимальна глиб. Становить всього 5 см).

Ключовою відмінністю тут стає швидкість різання. Під грунтом цей параметр повинен бути низьким. На поверхні, навпаки високим. Тому дані два пристрої не можуть служити заміною один одному.

Види

Давайте відповімо на питання, як вибрати мульчер. Є всього 3 типу техніки. Відштовхуйтеся від їх параметрів:

  • Садовий — найслаюші, але і найбільш дешеві моделі. Справляються з гілками в 3-5 см діаметром;
  • Польовий — середній ціновий сегмент. Пристрої легко видаляють прутики товщ. в 10 см;
  • Комунальні — потужні, затребувані в лісовій справі агрегати. Перемелюють стовбури в 20 см.

Додаткові функції: тут знаходиться установка гідравліки, а також телескопічна рама. У компанії Ino Brežice, з якою ми працюємо, остання називається TELEFLEX. Елемент дає можливість навішувати ще й ротаційні косарки. Вони широко використовуються в садівництві для пристовбурної обробки землі.

Характеристики: конструкції можна підключати до мотоблоків і тракторів продуктивністю 12-120 і більше к.с. Ставляться вони збоку, ззаду або спереду. Ширина агрегатів доходить до 800 см.

фото виды мульчеров

Про виробників

Давайте відповімо на питання, який мульчер краще, китайський або європейський? Не дивлячись на велику кількість моделей з Азії, захід забезпечується переважно технікою з Європи. Так в Канаді і США вони займають 60-70% ринку. Причина в якості. У Піднебесній мало компаній, які зуміли домогтися стабільної роботи техніки. Більшість же позицій страждає від низької точності складання, що приводить до вібрацій і швидкого руйнування. Проблемою азіатського ринку залишаються і дешеві сплави металів, з яких робляться ножі та інші елементи.

Скільки коштують мульчери з різних країн? Ціна позицій у відомих китайських і західних брендів практично однакова. Більш низький прайс можна зустріти тільки у маловідомих організацій.

Компанія «ЯР-СТЕП» пішла трохи іншим шляхом. Ми просто працюємо з однією великою фірмою (Ino Brežice), в якій впевнені. Ми переконані, що нашим клієнтам не потрібні сотні позицій на вибір, адже вони купують не одяг в модному бутіку. Власнику бізнесу необхідна просто добре працююча машина. Саме її ми і пропонуємо, без декоративних блискіток, але з найсучаснішою начинкою.

Подивіться варіанти від надійного виробника мульчерів в нашому каталозі.

main-banner-eng

Шановні партнери ! 

Компанія ПНВП «ЯР-СТЕП»,  запрошуєм Відвідати  Міжнародну агропромислову виставку «АГРО-2019»  , яка відбудеться з 4-7 червня 2019, яка по праву заслуговує всесвітнього визнання вже багато років.

«АГРО» – найбільша агропромислова виставка СНГ і Східної Європи, найважливіший загальнодержавний захід в АПК України.

Дата проведения: 4- 7 июня 2019
Место проведения: Киев, Националый Комплекс «Экспоцентр Украины» (Украина, Киев, проспект Ак. Глушкова, 1)

На нашому стенді ви зможете ознайомитись з таким видом техніки:

  • Техніка від компанії METAL-FACH

Тракторні причепи

Розкидачі органічних добрив

Фронтальні погрузчики

Прес-підбирачі

Обмотчики рулонів

Міксери-кормороздавачі

Дискові борони

  • Сінозаготівельна(SIP Словенія)
  • Асенізаторні бочки(POMOT Польща)
  • Розкидачі добрив(POMOT,INO,Metal-Fach)
  • Мульчувачі(INO Словенія)
  • Трактори (Farmtrac Польща)

загружено

 

Довговічність і стабільність — два ключові чинники при виборі сільськогосподарської техніки. Від чого вони залежать? Що ми будемо заготовляти, тюки або рулони? Який прес-підбирач краще підійде для нашого трактора? Про ці та інші деталі поговоримо в даній статті. Давайте приступимо.

Які моделі використовуються в Європі?

Коротко про обладнання

Перед нами агрегат для створення зв’язок з сіном. Конструкція завжди виконується в причіпному форматі.

Вибирайте рівень оснащення: так у продукції від польського виробника техніки для заготівлі сіна Metal-Fach Sp. z o.o існує 3 варіації даних машин. Погляньте, як працює прес-підбирач кожного типу:

  • Базовий — барабан з пальцями відправляє скіс всередину конструкції. Тут трава відразу скручується і обв’язується шпагатом, сіткою;
  • З ротором — сіно додатково перемішується, що прискорює процес і підвищує якість рулону. Зростає і потреба в потужності трактора;
  • З ножами і обертовим механізмом обладнання ще й подрібнює корм, роблячи його легкозасвоюваним для тварин. Поліпшується товарний вид. Також даний факт можна використовувати в якості рекламного переваги при продажах: « Корови, коні часто погано їдять сіно. З нашим продуктом такого не буде, так як ми заготовляємо його правильно, не руйнуючи структуру рослин».

Коротко про обладнання

Прес-підбирач, тюковий або рулонний?

Більше 80% фермерів віддає перевагу агрегату, що проводить рулони. Причина криється в наступному:

  • Зберігання і роздача легка — тюки щільні. Їх треба розмотувати перед годуванням. Моток ви просто викочуєте, та ще й не переживаєте, що його топтатимуть;
  • Ймовірність крадіжки низька — циліндричні об’єкти важать від 100 до 650 кг , а маленькі прямокутники по 15-25 кг;
  • Захист від дощу висока — з рулонів рідина стікає швидко, навіть якщо вони не обмотані. Тому їх можна якийсь час залишати на полі;
  • Вивантаження економічне за часом квадратні об’єкти треба складати. Їх багато. Звідси і втрати часу.

В тюках є сенс, якщо ви працюєте поодинці без навантажувача. У нашій країні техніка для їх виготовлення зазвичай дорожче. Знову ж, рулон вагою в 200 кг завдяки круглій формі легко закочує в комору жінка середньої статури. Якщо ви зайдете на форуми з обговорення, який прес підбирач краще, тюковий або рулонний, то побачите, що багато пишуть: « Мої коні погано їдять кіпованное сіно » .

Яка потужність трактора необхідна

Яка потужність трактора необхідна?

Молодша в сімействі модель від Metal-Fach Sp. z o.o, що продається під маркуванням Z562, дозволяє працювати на машині з потужністю 35 кВт. При цьому вона виробляє до 20 об’єктів розміром 120 на 120 см на годину. Цей же прес-підбирач для сіна, але будучи оснащеним ножами і ротором, зажадає вже транспорт на 70 кВт. Зате кількість рулонів виросте до 40 штук за 1 год.

Якщо ви хочете підібрати агрегат під певну марку транспорту на кшталт МТЗ або ін., то зверніться до менеджера компанії «ЯР-СТЕП». Наші працівники добре розбираються в технічних особливостях.

Корисно знати: всі агрегати, що продаються фірмою «ЯР-СТЕП», дозволяють самостійно виставляти щільність стиснення.

Як відрізнити якісний підбирач сіна?

На око зробити це неможливо. Подивіться на найпоширеніші проблеми, з якими стикаються люди при покупці дешевої техніки з Китаю:

  • Розхитування вузлів — призводить до підвищених вібрацій. З’являється дефект через погану якість металу і низьку точність складального обладнання. Отвори під болти і ін. кріплення різного розміру — створюють підвищене тертя. Часто людям доводиться відразу після покупки підкручувати гайки;
  • Знос металу — кришаться або навіть ламаються робочі компоненти. Зниження ціни часто досягається завдяки застосуванню дешевих сплавів. Складаються вони з вторинної сировини та ін. добавок. В результаті навіть товстостінна деталь легко тріскається.

Тому ми продаємо обладнання від 1-3 постачальників з Європи! Якщо ви запитаєте, який прес підбирач вибрати, то професіонали скажуть , що випущений фірмою зі стажем не менше 20 років. Metal-Fach Sp. z o.o веде діяльність з 1989 року, відправляючи машини в США, Австралію та ін. розвинені країни. Запчастини до її устаткуванню знайти не важко — важлива деталь, так як велика частина агрегатів в світі не має на увазі застосування сторонніх комплектуючих. Ми з радістю надамо фірмовий товар за заводськими цінами.

 Який відрізнити якісний підбирач сіна

«ЯР-СТЕП» — постачальник в Україні з досвідом більш 10 років

Якщо ви шукаєте де купити прес-підбирач з доставкою в околиці Києва, Львова, віддалені регіони, то «ЯР-СТЕП» забезпечить вас якісною технікою для заготівлі корму. Ми відвозимо агрегати в будь-яку точку країни. Даємо офіційну гарантію. Тут ви отримуєте заводську ціну, так як ми працюємо за прямим контрактом. Головним же плюсом залишається надійність, перевірена роками. Телефонуйте, задавайте питання і замовляйте.

Найкрутіша сільгосптехніка створюється фірмами, що мають власні заводи. Сьогодні сотні брендів просто замовляють деталі або повністю машини у посередників. Вони клеять логотип, а потім продають. Такий підхід призводить до відсутності контролю якості. Тут мова піде не про них, а про фірмовий товар з Європи, який робиться марками з більш ніж 20-річним стажем.

Які західні виробники є в Україні

 

Які західні виробники є в Україні?

Ми понад 10 років закуповуємо сільгосптехніку за кордоном. Вона не є чимось особливим для країни. Подивіться на малюнок нижче — це карта поширення товарів одного з наших партнерів, компанії Metal-Fach Sp. z o.o:

Як ви думаєте, з якої причини фірма з Польщі користується попитом в Іспанії, Франції і навіть далекій Америці? Відповідь проста — вона робить найкрутішу сільгосптехніку, підтримуючи стабільну якість. Машини закуповують великі фермерські господарства і корпорації, які професійно займаються вирощуванням корисних рослин. Сьогодні вони доступні і вам. Подивіться на повний список фірм, чий товар вдасться придбати на нашому сайті:

  • Metal – Fach Sp. z o. o (Польща) — марка існує з 1989 року. Спеціалізується на випуску сінозаготівельних агрегатів;
  • Pomot (Польща) — організація створює розкидувачі добрив і машини для прибирання сміття, рідких відходів.
  • INO (Словенія) — європейський виробник сільгосптехніки, що працює з 1957 року. Робить мульчери, сівалки та інші позиції для обробки грунту;
  • SIP — марка з більш ніж 60-річною історією. Основний профіль — розробка і створення сінозбирального обладнання.

Чому саме вони? Як «Мерседес» не може дозволити продавати погані автомобілі, так і компанія «ЯР-СТЕП» поставила собі за мету надавати клієнтам тільки перевірене. Тому було прийнято рішення зосередитися на продажу товару від невеликої кількості організацій. Всі вони на ринку давно. Всі вони мають відмінну репутацію, причому заслужено.

сільгосптехніка

 

Види обладнання з Європи, доступні в Україні

В каталозі «ЯР-СТЕП» вам представлено понад 10 розділів. Подивіться, яка буває сільськогосподарська техніка:

Сінозаготівельнав першу чергу сюди відносяться роторні косарки, бічні, фронтальні і комбіновані. Також в розділі представлені причіпні моделі. Ширина позицій доходить до 15 метрів. Погляньте на інший вміст категорії:

  • Валкоутворювачі — застосовуються для створення ліній з трави. Представлені види сільгосптехніки з продуктивністю до 18,5 га/год і шир. до 12,5 м;
  • Прес-підбирачі — ми торгуємо машинами для створення рулонів вагою до 600 кг. В наявності звичайні і роторні позиції;
  • Ворушителі — забезпечують автоматичне перевертання сіна на полі для його подальшої сушки. В асортименті варіанти, обробні до 16 га/год, з робочою шир. до 15 м;
  • Обмотувальник — використовуються для закутування рулонів в сітку і агроплівкою.

Грунтообробнамульчери, лісові та польові. Вони здатні заглиблюватися під грунт на відстань до 20 см, перерубуючи коріння і пні. Подивіться, яка ще техніка потрібна фермеру для підготовки землі до посадки:

Види обладнання з Європи, доступні в Україні

 

Змішуюча кормароздавальники мають бункери ємністю до 22 м³. Продукція Metal-Fach Sp. z o.o оснащується вертикальними гвинтами. Якщо ви сумніваєтеся, як вибрати сільгосптехніку, зателефонуйте. Ми допоможемо професійною консультацією;

Асенізаційнаце безпосередньо самі бочки з попередньо встановленою автоматикою, гідравлічною системою і колісної рамою.

Вантажно-розвантажувальні роботикрім фронтальних навантажувачів, ви зможете замовити навісні елементи до них. Серед останніх снігоочисні та будівельні ковші, вила, загарбники рулонів і ін. Види сільгосптехніки.

Садовав Україні ви можете замовити вібраційні розпушувачі ґрунту для зрізання кінчиків коренів. Тут розташувалися і поворотні косарки. Також ми доставляємо з Європи садові подрібнювачі.

Нещодавно компанія налагодила поставки тракторів і причепів з Європи. Якщо ви хочете дізнатися, як працює сільгосптехніка певного призначення, перейдіть в каталог. Там вдасться ознайомитися з характеристиками.

Як купити сільгосптехніку в Україні?

 

«ЯР-СТЕП» — ваш надійний партнер

Як купити сільгосптехніку в Україні? Вам необхідно просто зв’язатися з менеджером компанії. Після цього ми укладемо договір. Призначимо термін доставки обладнання. Воно прибуде в обумовлений час.

Скільки коштує привезти трактор або косарку з Європи в Україну? У нас договори з заводами. Тому зайвих націнок немає. У «ЯР-СТЕП» один з найдешевших сервісів з доставки великих агрегатів для роботи в садах і на полях. Вони не дорожче гідних аналогів з Китаю.

В які регіони можна замовити сільськогосподарську техніку? Ми доставляємо машини в будь-яку точку країни — Харківська, Одеська, Чернігівська та ін. Області. Центральний офіс фірми знаходиться у Львові.

Понад 10 років досвіду з західними виробниками і стабільність нашого сервісу — це найкращий доказ надійності. Телефонуйте, задавайте питання і розглядайте можливість придбання хорошого продукту, який буде служити без нарікань.

Вітаємо із світлим святом Пасхи!

Команда ПНВП ЯР-СТЕП щиро вітає зі святом та бажає нехай святковий настрій,
що дарує нам світле Воскресіння, осяє Ваше життя та подарує тепло Вашим близьким.
Весна розквітла наче казка,
І сяє сонцем височінь небес.
Вітаємо із світлим святом Пасхи!
Христос Воскрес!

 

[:ua]grass-rol-logo-1446646442

ТЕСТУВАННЯ ДВОДИСКОВОГО РОЗКИДАЧА МІНЕРАЛЬНИХ ДОБРИВ MASTER 1400 L

на базі 

Львівська філія УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого

Grassrol Master 1400

Василь Лесняк, директор ПНВП “ЯР-СТЕП

Ярослав Сало, заступник директора

Василь Думич, зав. лабораторії

Львівська філія УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого

 

За результатами дослідженням наукових установ встановлено, що раціональна система живлення (основне внесення добрив та підживлення рослин) сприяє збільшенню врожайності на 20 – 40 %. Однак, високі дози можуть не дати очікуваного результату, якщо не дотримано встановленої норми та рівномірності розподілення добрив по полю.

Ефективна система живлення передбачає раціональне поєднання внесення органічних і мінеральних добрив. На сьогоднішній день в більшості аграрних господарствах відсутні або недостатня кількість органічних добрив. Нові методи поповнення ґрунту органічною речовиною на базі використання післяжнивних залишків і біопрепаратів для прискорення їх розкладання також досі ще не знайшли широкого застосування в агроформуваннях.

Отже, на сьогодні, основним ресурсом для поповнення ґрунту поживними елементами живлення рослин є мінеральні добрива. Їх вносять поверхневим (розкидним) і внутрігрунтовим способом. Внутрігрунтове внесення добрив, в основному, застосовують для підживлення просапних культур з використання культиваторів-рослиннопідживлювачів. Поверхневе розкидний спосіб застосовують для основного внесення добрив і підживлення культур в період їх вегетації.

Розкидне внесення мінеральних добрив здійснюється за допомогою відцентрових розкидачів та штангових тукових сівалок. Ці технічні засоби  різняться конструкційним виконанням розкидних механізмів і технологічними схемами розподілення добрив. Різні типи розкидних робочих органів по іншому взаємодіють з добривами, тому показники якості розподілення добрив відрізняються. Штангові тукові сівалки мають вищі показники якості внесення добрив, проте, їхня вартість набагато вища в порівнянні з відцентровими розкидачами добрив. Відтак, тукові сівалки доступні за ціною великим фінансово-сильним агропідприємствам і агрохолдингам.

В більшості українських сільськогосподарських формуваннях для поверхневого внесення мінеральних добрив застосовуються відцентрові розкидачі добрив виробництва вітчизняних і зарубіжних фірм. В Україні машини для поверхневого внесення мінеральних добрив виготовляють підприємства ПАТ “Хмільниксільмаш”, ФОП “Бартощук А. Г.”, ФОП “Іванів О.М.” та інші.

За номенклатурою машин, які були представленні на випробування в нашу установу можна констатувати, що на українських полях працює техніка таких ведучих європейських виробників техніки як AMAZONEN-WERKE, RAUCH, KUHN S.A, Sulky Burel, BOGBALLE A.S, , AGREX, UNIA GROUP, AGROMET PILMET, SIPMA, POMOT, JAR-MET,GRASS-ROLL тощо. В Україну також поставляються машини для внесення мінеральних добрив із США, Туреччини, Білорусі,Польщі тощо. З аналізу поступлень технічних засобів на випробування можна зробити висновок, що найбільш поширеним типом машин для внесення мінеральних добрив, які виготовляються і експортуються в Україну є навісні розкидачі з відцентровим дисковим висівним апаратом.

Навісні машини для внесення мінеральних добрив виготовляються з одним або двома тукорозсівними апаратами. Розкидачі твердих мінеральних добрив, які обладнані одним або двома тукорозсівними апаратами дискового типу в загальному мають приблизно одинакові показники рівномірності розподілення добрива як по ширині внесення так і по напрямку руху. Так, за даними випробувань машин даного типу встановлено, що нерівномірність розподілення добрив по ширині внесення знаходиться в межах від 11,0 % до 18,9 %, а по напрямку руху – від 3,1 % до 6,5 %. Нерівномірність внесення добрив по ширині захвату вітчизняними машинами складає 17,5% – 18,9%, а зарубіжними – від 11% до 17,5%.

Машини для внесення твердих мінеральних добрив виконують технологічний процес з продуктивністю від 3,5 га/год. до 17,9 га/год., при витраті палива від 0,38 кг/га до 0,77 кг/га. Розкидачі твердих мінеральних добрив з більшою місткістю бункера забезпечують вищу продуктивність роботи за змінним часом, за рахунок зменшення кількості завантажень на одиницю площі та затрат часу на завантаження і переїзди до місця завантаження і навпаки.

Розкидачі мінеральних добрив виробництва вітчизняних підприємств дешевші в порівнянні з машинами зарубіжного виробництва. Проте, незважаючи на це аграрії віддають перевагу техніці для внесення добрив зарубіжного виробництва, адже вона надійна, більш довговічна, зручна в експлуатації і дозволяє вносити диференційовані дози добрив в залежності від потреби рослин в елементах живлення.

Значна кількість польських фірм, які присутні на вітчизняному ринку свідчить проте що, машини даних відповідають потребам замовника за критерієм “ціна-якість”. Крім вище згаданих відомих фірм-виробників машин для внесення мінеральних добрив сьогодні на ринок України виходить новий польський виробник – фірма GRASS-ROLL, яка пропонує  дводисковий розкидач добрив моделі  MASTER 1400L (рис. 1). На теренах України розкидачі фірми GRASS-ROL реалізує підприємство ПНВП “ЯР-СТЕП”.

Технічна характеристика навісного дводискового розкидача мінеральних добрив моделі MASTER наведена в таблиці 1.

Показник
MASTER 1400L
1 5

Габаритні розміри, мм

–      довжина

–      ширина

–      висота

 

1260

1980

1310

Конструкційна маса, кг 345
Місткість бункера, л 1400
Агрегатування, трактори класу
Привід робочих органів

Продовження таблиці 1

Діаметр розкидних дисків, мм 480
Частота обертання дисків, об/хв. 720
Частота обертання спірального змішувача, об/хв. 180
Робоча ширина захвату, м 24-36м
Робоча швидкість, км/год. до 12
Транспортна швидкість, км/год. до 25

Master

Рисунок 1 – Розкидач мінеральних добрив MASTER 1400L

 

Розкидачі типорозмірного ряду моделей MASTER призначені для поверхневого внесення мінеральних добрив в гранульованому та кристалічному вигляді, а також підживлення сільськогосподарських культур, лугів і пасовищ. Вони також можуть проводити розкидну сівбу насіння зернових, технічних та бобових культур, а також трав таких як пшениця, жито, ячмінь, соняшник, люпин, боби, ріпак, гірчиця, люцерна і конюшина тощо.

Навісні розкидачі MASTER в залежності від моделей і завантаженості бункера агрегатуються з тракторами класів 1,4; 2 і 3. Вони можуть експлуатуватися  в рівнинній місцевості на полях з поперечними схилами не більше 8,5⁰. Робочі органи розкидача приводяться в рух від ВВП трактора, з яким він загрегатований.

Розкидач складається з наступних складальних одиниць: рами з навісним пристроєм, механізму приводу робочих органів (розсівних дисків і мішалок), гідросистеми, дозуючих пристроїв з механізмом регулювання норми висіву добрив, відцентрового дискового тукорозсівного апарату, змішувача та сітки.

Рама  – просторова зварна конструкція з профільованого металу, на якій змонтовано всі складальні одиниці розкидача.

Бункер служить ємкістю для добрив і являє собою пустотілу конструкція  W-подібної форми. Внаслідок такої конструкції бункера в його нижній частині утворюються два жолоби пірамідоподібної форми. Бункер виготовлений з високостійкої , кислотостійкої сталі OH18N9 і кріпиться до рами за допомогою болтового з’єднання.

Букер комплектується металевими надставками, які кріпляться до його верхніх обрисів, що дозволяє збільшити місткість бункера та сприяє зменшенню технологічних простоїв на завантаження і переїзди до місця завантаження, підвищенню використання змінного часу і продуктивності змінної роботи.

З метою контролю за рівнем добрив у бункері в конструкції розкидача передбачено індикатор заповнення бункера технологічними матеріалами.

У бункері встановлені решітки, які запобігають потраплянню в нього сторонніх часток і великих грудок добрив. Для не допущення потрапляння в бункер сторонніх предметів, пилу та вологи атмосферних опадів під час виконання технологічного процесу, він оснащується тентом. Закривши бункер тентом можна проводити розкидання розкидання добрив за дощової погоди і випаданні снігу (за умови, якщо це не завдасть шкоди рослинам).

В донних частинах жолобів бункера розміщені випускні вікна і отвори для встановлення направляючих втулок валів змішувача. У кожному жолобі встановлено спіральний змішувач, який призначений для запобіганню утворенню склепінь добрив (особливо вологих) та забезпечення рівномірності їх подачі до вихідного отвору.

Тукорозсівний апарат оснащений двома розподільними дисками, які обертаються в напрямі,  протилежному до руху трактора, з яким агрегатується розкидач (рис. 2). Розподільні диски укомплектовано довгою 5 і короткою розподіляючими лопатями. Коротка лопать розподіляє добрив в основному по центру розсівання, тоді як довга лопать – в основному по краях смуги (рис. 3).

Регулювання норми висіву здійснюється за допомогою клапанів зміни розмірів вихідних отворів в нижніх частинах жолобів бункера, які керуються дозувальними механізмами. Дозувальний механізм складається з важеля 3, шкали 1 та з’єднаної з важелем регулюючої пластини. Регулювання норми внесення добрив (зміну розмірів вихідних вікон) можна також проводити за допомогою гідросистеми розкидача, яка працює від гідросистеми енергозасобу.

Для налаштування ширини внесення добрив, обидві лопаті ступінчасто повертаються на одинакові кути перестановкою їх по отворах 4 розсівного диска. За допомогою повороту лопатей в напряму обертання дисків (на більше високе значення шкали) збільшується ширина захвату. За умови повороту проти напрямку обертання зменшується робоча ширина внесення добрив.

1

Рисунок 2 – Схема технологічного процесу

2

  • шкала дозувального механізму; 2 –розкидний диск; 3 – важель встановлення норми внесення добрив; 4 – отвори встановлення перестановки лопаток для налаштування робочої ширини захвату; 5 – лопатка розсівного диска

Рисунок 3 – Розсівний апарат та дозувальний пристрій

 

Розкидачі сімейства MASTER додатково можуть комплектуватися диском з телескопічними лопатками для обмеження ширини розкидання під час роботи на краях полів.

Висівні елементи конструкції, розкидні диски, лопаті та всі кріпильні деталі виготовлені з нержавіючої сталі, що робить розкидач MASTER стійким до впливу корозії металу і гарантією тривалу та ефективну експлуатацію.

Привід розкидних дисків 1 (рис.4) здійснюється від ВВП трактора за допомогою телескопічного карданного валу, центрального конічного редуктора 5, двох поперечних валів з запобіжними муфтами, двох кутових конічних редукторів 3. Частота обертання тукорозсівних дисків – 720 об/хв.

Вали спіральних мішалок 4 приводяться в рух через ланцюгову передачу, яка складається з малої ведучої зірочки, встановленої на правому поперечному валу приводу розкидних дисків, великої веденої зірочки на валі змішувачів та роликового ланцюга. Таке конструкційне рішення з низьким передаточним відношенням приводу спіральних змішувачів забезпечує низьку частоту їх обертання, яка становить 180 об/хв. За такої частоти обертання змішувачів, не пошкоджуються гранули добрив, що позитивно впливає на якісні показники виконання технологічного процесу.

4

1 – розкидні диски; 2 – дозувальний механізм; 3 – кутовий конічний редуктор; 4 – вал спірального змішувача; 5 – центральний конічний редуктор; 6 – жолоб бункера; 7 – індикатор наповненості бункера добривами

Рисунок 4 – Розкидач мінеральних добрив MASTER (вид ззаду на вузли механізму приводу)

 

Дводисковий розкидач мінеральних добрив моделі MASTER 1400L проходив тестування на дослідних полях Львівської філії УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого. Під час досліджень розкидач агрегатувався з трактором МТЗ-82 і проводив внесення аміачної селітри на посівах озимого ріпаку (рис. 5).

5

Рисунок 5 – Розкидач мінеральних добрив MASTER під час виконання технологічного процесу

 

Завантаження добрив в бункер розкидача здійснювалось з використанням підйомних механізмів, а саме підйомника тракторного ПТ-1 виробництва підприємства ПАТ “Хмільниксільмаш” (рис. 6).  Добрива знаходились в біг-бегах масою 1000 кг, тому для наповнення бункера на 94% його місткості за щільності  добрив 887 кг/м3 достатньо одного робочого циклу підйомника.

Тривалість завантаження знаходилась межах 1-2 хв. Затруднень і незручностей та значних затрат праці під час завантаження добрив не виникало.  Отже розкидач сумісний в технологічному ланцюзі з цим тракторним підйомником, а також іншими підйомними і завантажувальними механізмами подібного типу.

6

Рисунок 6 – Завантаження добрив в бункер розкидача

 

Під час досліджень використовувалась аміачна селітра 34 % вологістю     0,6 %, насипною щільністю 887 кг/м3, в гранулометричному складі добрива переважали гранули розміром від 1 до 3 мм (84,1%) (табл.2).

Розкидач виконував технологічний процес за температури повітря +11⁰С, відносної вологості повітря 68%, незначного вітру швидкістю 1 м/с.

 

Таблиця 2 – Показники умов досліджень

Показник Значення показника
Характеристика мінерального добрива
Вид добрив гранульовані
Назва добрив аміачна селітра
Насипна щільність добрив, кг/м3 887
Вологість добрив, % 0,6
Гранулометричний склад, %, розмір гранул, мм:
– менше 1,0 2,8
– понад 1,0 до 3,0 включно 84,1
– понад 3,0 13,1
Погодні умови
Температура повітря, 0 С +11
Відносна вологість повітря, % 68
Швидкість вітру, м/с 1
Напрям вітру відносно руху машини, градус По ходу руху

Визначення показників якості виконання технологічного процесу проводилась під час внесення аміачної селітри на робочу ширину захвату 24 м та 36 м. В процесі досліджень визначались показники, які характеризують здатність дводискового розкидача мінеральних добрив MASTER 1400L забезпечити внесення встановленої дози внесення і рівномірність розподілу добрив на поверхні поля (рис. 7)

7

Рисунок 7 – Визначення показників якості внесення добрив

 

Показники якості виконання технологічного процесу наведено в таблиці 3.

 

Таблиця 3 – показники якості виконання технологічного процесу

Показник Значення показника
Фон І Фон ІІ
Вид роботи поверхневе розкидне внесення добрив (підживлення рослин озимого ріпаку)
Робоча ширина захвату, м 24 36
Швидкість руху, км/год. 11,6 11,2

Доза внесення добрив, кг/га:

–      встановлена

–      фактична по робочій ширині внесення

 

192

194

 

196

197,7

Відхилення фактичної дози внесення добрив від встановленої, % 1,04 0,87

Нерівномірність розподілення добрив, %

–      по робочій ширині захвату

–      по напрямку руху

 

11,7

5,4

 

12,8

3,3

На першому фоні розкидач в агрегаті з трактором МТЗ-82 виконував технологічний процес з робочою швидкістю 11,6 км/год., за встановленої норми внесення аміачної селітри 192 кг/га, фактична доза внесення становила         194 кг/га. Відхилення від встановленої норми становило +2кг/га або 1,04%. За таких режимів роботи нерівномірність внесення мінеральних добрив по робочій ширині захвату становить 11,7 % (за вимогами НД – не більше 20%), по напрямку руху – 5,4 % (за вимогами НД – не більше 10%).

На другому фоні за ширини внесення 36 м робоча швидкість руху машинно-тракторного агрегату МТЗ-82+ MASTER 1400L становила 11,2 км/год. Розкидач був налаштований для внесення аміачної селітри в дозі 196 кг/га. Фактична доза внесення добрив становила 197,7 кг/га. Відхилення від встановленої дози внесення +1,7 кг/га або 0,87%. , Нерівномірність внесення  добрив по робочій ширині захвату – 12,8 %, (за вимогами НД – не більше        20 %), а по напрямку руху 3,3%, що відповідає вимогам НД.

Розподілення добрив по робочій ширині внесення та по ходу руху агрегату за встановленої ширини внесення добрив 24 м показані на діаграмах (рисунки 8 і 9). Подібний розподіл добрив одержано і за ширини внесення 36 м.

8

Рисунок 8 – Діаграма розподілення добрив по робочій ширині захвату (встановлена ширина захвату 24 м)

9

Рисунок 9 – Діаграма розподілення добрив по напрямку руху (встановлена ширина захвату 24 м)

 

За результатами агротехнічних досліджень встановлено, що розкидач виконує технологічний процес з добрими показниками якості внесення добрив щодо внесення встановленої норми і рівномірності розподілення їх розподілення на площі поля.

Вподальшому розкидач експлуатувався в господарстві і напрацював 32 години основного часу та підживив посіви озимого ріпаку і озимої пшениці на площі понад 300 га. Зауважень щодо якості роботи, надійності та зручності щоденного технічного і технологічного обслуговування не було.

Висновки. За аналізом конструкцій та результатами фокус-тестів навісного дводискового розкидача мінеральних добрив моделі MASTER 1400L можна зробити наступні висновки:

  • робочі органи розкидача виготовленні з корозійностійкого металу, що підвищує його надійність та довговічність експлуатації;
  • розкидач пристосований для ручного та механічного завантаження добрив в бункер. Розкидач має сумісність тобто може працювати в комплексі з більшістю вітчизняних та зарубіжних навантажувачів;
  • розкидач виконує технологічний процес з добрими показниками дотримання встановленої норми та рівномірності розподілення добрив на поверхні поля.

Розкидач виготовлений з врахуванням сучасних тенденцій розвитку машин даної групи і за критерієм “ціна-якість” відповідає світовим аналогам.

Львівська філія УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого рекомендує дводисковий розкидач мінеральних добрив моделі MASTER 1400L для застосування в аграрних господарствах України.

[:]

[:ua][metaslider id=25]agt_2019_179kh73
Шановні партнери !
Запрошуємо Вас на виставку у Львові «Агротехніка Львів 2019» Зокрема наша компанія ПНВП «ЯР-СТЕП» виставить на площадці Львів-Арени техніку європейських виробників.
Metal-Fach(Poland)
Grass-Roll(Poland)
Farmtrac(Poland)
INO(Slovenia)
Pomot(Poland)
SIP(Slovenia)
Чекаємо Вас !

АГРОТЕХНІКА-2019
XII СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА
ТЕМАТИКА:
СІЛЬГОСПТЕХНІКА, ОБЛАДНАННЯ, КОМПЛЕКТУЮЧІ
XII спеціалізована виставка «АгроТехніка-2019» у Львові запрошує
Час проведення: 5-7 березня 2019 р.
Місце проведення: Арена Львів, вул. Стрийська, 199, м. Львів.
Організатор: ТОВ «Експольвів», (032) 244-18-88 (багатоканальний).

Основна мета проведення весняної виставки – надання можливості місцевим сільгоспвиробникам, фермерам вибрати та придбати техніку, запчастини та комплектуючі на початку посівної кампанії. Агровиставка у Львові допоможе керівникам сільгосппідприємств та фермерських господарств розібратись в різноманітті сільгосптехніки, наочно оцінити пропозиції, проаналізувати можливості, співвідношення якості і ціни.
Тематичні розділи виставки:
• СІЛЬГОСПТЕХНІКА, обладнання, комплектуючі, запчастини, сервіс
• ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ТВАРИННИЦТВА та переробки біомаси
• ЗАСОБИ ЗАХИСТУ РОСЛИН, ДОБРИВА, НАСІННЯ
• СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПРОЕКТИ У СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ

img_5304[:]

1

Шановні партнери ! 

Компанія ПНВП «ЯР-СТЕП»,  запрошуєм Відвідати  Міжнародну агропромислову виставку «АГРО-2018»  , яка відбудеться з 6-9 червня 2018, яка по праву заслуговує всесвітнього визнання вже багато років.

«АГРО» – найбільша агропромислова виставка СНГ і Східної Європи, найважливіший загальнодержавний захід в АПК України.

Дата проведения: 6- 9 июня 2018
Место проведения: Киев, Националый Комплекс «Экспоцентр Украины» (Украина, Киев, проспект Ак. Глушкова, 1)

На нашому стенді ви зможете ознайомитись з таким видом техніки:

  • Техніка від компанії METAL-FACH

Тракторні причепи

Розкидачі органічних добрив

Фронтальні погрузчики

Прес-підбирачі

Обмотчики рулонів

Міксери-кормороздавачі

Дискові борони

  • Сінозаготівельна(SIP Словенія)
  • Асенізаторні бочки(POMOT Польща)
  • Розкидачі добрив(POMOT,INO,Metal-Fach)
  • Мульчувачі(INO Словенія)
  • Трактори (Farmtrac Польща)

 

банер_2018

Міжнародна агропромислова виставка Агроекспо-2018 – це наймасштабніша в Україні АПК виставка, що проходить в Кропивницькому (Кіровограді).

Агропромислова виставка AgroExpo-2018 – аграрна виставка та виставка техніки та обладнання для АПК одночасно. На агропромисловій виставці AgroExpo-2018 проходить польова демонстрація техніки та технологій.

Програма агропромислової виставки Агроекспо-2018 передбачає:

  • експозиції іноземних і вітчизняних виробників техніки та обладнання для АПК на експоплощі більше 125 000 м2;
    демонстраційні покази сільськогосподарської техніки і технологій на полігонах виставкового комплексу Агроекспо;
    виставка тваринництва та птахівництва;
    знижки від 5% на техніку відомих іноземних та вітчизняних виробників техніки для АПК;
    виставка автомобілів AutoLand (Автоленд)
    міжнародні змагання зі стронгмену під керівництвом вололдаря титулу “Найсильніша людина світу 2004” Василь Вірастюк;
    спеціальні заходи і бізнес-форуми;
    конференції, консультації фахівців;
    розважальні заходи в рамках «Покровського ярмарку».

 

[:ua]

Наші фермерські господарства витрачають чималі кошти на мінеральні добрива, і ціни на них постійно зростають, бо у собівартість закладена ціна природного газу, який нині недешевий. Тваринницькі господарства іноді не знають, як позбутися відходів свого виробництва – гною, пташиного посліду – технологічне забезпечення їх утилізації усе ще залишається чималою проблемою у сільськогосподарському виробництві.

Польові весняні роботи для багатьох починаються із вивезення гною або органіки. Органічні добрива відомі людству здавен: це гній, одержуваний на скотарнях, коров’як (розчин коров’ячих екскрементів на воді), пташиний послід. Вони добре засвоюються рослинами й швидко чинять на них позитивну дію. Таке природне добриво містить азот, фосфор, калій у легкодоступній для рослин формі. Органічну рідину використовують зазвичай навесні й раннім літом.

Переваги саме рідких добрив перед сухими такі: їх можна вносити якісно, рівномірно, на задану глибину й на значних площах. Застосування розчинів дозволяє також краще механізувати трудомісткі процеси навантаження й розвантаження добрив, істотно зменшити поширення неприємних пахощів.

 

Наша компанія-POMOT(Польща), що виробляє ємності для транспортування рідкої органіки  і обладнання для внесення рідкого гною чи органічного розчину – один із лідерів ринку агромашин, який випускає їх із 1951 року..

«POMOT» (Польща). Сучасні і надійні машини

Сучасний рівень засобів утилізації рідкого гною демонструє техніка фірми Pomot. Це один з провідних у Європі виробників устаткування для розподілу добрив відомий своєю якістю і високою продуктивністю. POMOT  має більш ніж 60 років досвіду поставки устаткування по розливу органіки користувачам-аграріям.

Цистерна Pomot – машина для внесення рідкої органіки. Вона виготовляється обсягом від 2500 до 30 000 л. Стандартне встаткування включає насос, пристрої  спорожнювання, оглядовий люк, вимірювач рівня рідини, гідравлічний клапан для перемішування, обов’язкове освітлення й гальма . Машина вносить рідкий гній точно на задану глибину . Цистерни нашого заводу компактні й мають підвищену прохідність.

Для полегшення користування або пристосування асенізаційної машини до потреб Клієнта фірма POMOT пропонує багато додаткового обладнання для асенізаційних машин різних ємностей:

  • Пристрій який розливає безпідстилковий гній
  • Грунтові агрегати – Сошникова система
  • Лугові агрегати – дискові
  • Агрегати грунтові – пробіжні(штангові)

Загалом же продукція фірми Pomot забезпечує чудову продуктивність при внесенні, високу точність дозування, а також характеризується зручністю в обслуговуванні.

«ПНВП ЯР-СТЕП» – провідна компанія, що займається реалізацією сільськогосподарської техніки та інших технічних рішень для рослинництва та тваринництва. Наша компанія існує на ринку з 2001 року. Ми представляємо широкий спектр товарів  необхідних нашим партнерам- аграріям. У спектр послуг компанії входять наступні позиції:

  • продаж імпортної сільгосптехніки;
  • гарантійний сервіс та післягарантійне обслуговування;
  • продаж запасних частин.

ПНВП ЯР-СТЕП пропонує купити сільськогосподарську техніку, яка відмінно зарекомендувала себе на території нашої країни.

YAR-STEP.COM.UA

УКРАЇНА, 79040, м. Львів, вул. Городоцька , 222

Тел.моб.+38(095)889-18-08 Email:jar.step2009@ukr.net

[:]

750x380

Шановні колеги!

unnamed

Запрошуємо Вас відвідати виставку «AGRO 2017: агропромислова виставка сільгосптехніки, обладнання та технологій для агробізнеса», яка відбудеться 7-10 червня 2017 року в Експоцентрі України (М. Виставковий центр/ВДНХ)

На нашому стенді буде представлена техніка відомих європейських виробників таких як:


2

SIP (Словенія)

  • Дискові косарки
  • Роторні Ворушилки
  • Валкувачі

3

INO (Словенія)

  • Садові мульчувачі
  • Польові мульчувачі

1

 MetalFach (Польща)

  • Агрегати для обробітку грунту
  • Обмотчики рулонів
  • Прес-підбирачі
  • Фронтальні погрузчики
  • Міксери-кормозмішувачі
  • Розкидачі органічних добрив

 4

 Pomot (Польща)

  • Асенезаційні бочки для викачки гноївки
  • Універсальні розкидачі добрив UPR

Запрошуємо Вас відвідати наш стенд. Сподіваємось на плідну співпрацю!

IMG_2177 IMG_2178 IMG_2179 IMG_2201 IMG_2211 IMG_2227 IMG_2242 IMG_2266