Техніка для внесення рідкої органіки від компанії ПНВП ЯР-СТЕП

[:ua]

Наші фермерські господарства витрачають чималі кошти на мінеральні добрива, і ціни на них постійно зростають, бо у собівартість закладена ціна природного газу, який нині недешевий. Тваринницькі господарства іноді не знають, як позбутися відходів свого виробництва – гною, пташиного посліду – технологічне забезпечення їх утилізації усе ще залишається чималою проблемою у сільськогосподарському виробництві.

Польові весняні роботи для багатьох починаються із вивезення гною або органіки. Органічні добрива відомі людству здавен: це гній, одержуваний на скотарнях, коров’як (розчин коров’ячих екскрементів на воді), пташиний послід. Вони добре засвоюються рослинами й швидко чинять на них позитивну дію. Таке природне добриво містить азот, фосфор, калій у легкодоступній для рослин формі. Органічну рідину використовують зазвичай навесні й раннім літом.

Переваги саме рідких добрив перед сухими такі: їх можна вносити якісно, рівномірно, на задану глибину й на значних площах. Застосування розчинів дозволяє також краще механізувати трудомісткі процеси навантаження й розвантаження добрив, істотно зменшити поширення неприємних пахощів.

 

Наша компанія-POMOT(Польща), що виробляє ємності для транспортування рідкої органіки  і обладнання для внесення рідкого гною чи органічного розчину – один із лідерів ринку агромашин, який випускає їх із 1951 року..

«POMOT» (Польща). Сучасні і надійні машини

Сучасний рівень засобів утилізації рідкого гною демонструє техніка фірми Pomot. Це один з провідних у Європі виробників устаткування для розподілу добрив відомий своєю якістю і високою продуктивністю. POMOT  має більш ніж 60 років досвіду поставки устаткування по розливу органіки користувачам-аграріям.

Цистерна Pomot – машина для внесення рідкої органіки. Вона виготовляється обсягом від 2500 до 30 000 л. Стандартне встаткування включає насос, пристрої  спорожнювання, оглядовий люк, вимірювач рівня рідини, гідравлічний клапан для перемішування, обов’язкове освітлення й гальма . Машина вносить рідкий гній точно на задану глибину . Цистерни нашого заводу компактні й мають підвищену прохідність.

Для полегшення користування або пристосування асенізаційної машини до потреб Клієнта фірма POMOT пропонує багато додаткового обладнання для асенізаційних машин різних ємностей:

  • Пристрій який розливає безпідстилковий гній
  • Грунтові агрегати – Сошникова система
  • Лугові агрегати – дискові
  • Агрегати грунтові – пробіжні(штангові)

Загалом же продукція фірми Pomot забезпечує чудову продуктивність при внесенні, високу точність дозування, а також характеризується зручністю в обслуговуванні.

«ПНВП ЯР-СТЕП» – провідна компанія, що займається реалізацією сільськогосподарської техніки та інших технічних рішень для рослинництва та тваринництва. Наша компанія існує на ринку з 2001 року. Ми представляємо широкий спектр товарів  необхідних нашим партнерам- аграріям. У спектр послуг компанії входять наступні позиції:

  • продаж імпортної сільгосптехніки;
  • гарантійний сервіс та післягарантійне обслуговування;
  • продаж запасних частин.

ПНВП ЯР-СТЕП пропонує купити сільськогосподарську техніку, яка відмінно зарекомендувала себе на території нашої країни.

YAR-STEP.COM.UA

УКРАЇНА, 79040, м. Львів, вул. Городоцька , 222

Тел.моб.+38(095)889-18-08 Email:jar.step2009@ukr.net

[:]